fbpx

Testimonials

Hanna Tevanian

"Hartelijk dank Hadas. Je bent een ongelooflijk groot talent! Je bent de beste instructrice in de wereld. Je hebt een eenvoudige manier gevonden om ons interessante informatie over diamanten bij te brengen. Ik kijk tegen je op. Voor mij ben jij rockster in diamanten."

Hanna Tevanian

Nomi Stone

"Ik heb zojuist mijn studies afgerond en het was een geweldige ervaring! Hadas heeft eenvoudigweg de gave en persoonlijkheid om les te geven. Ze zorgde dat we allemaal zeer gemotiveerd bleven en ondersteunde ons bij elke stap om er zeker van te zijn dat we al het lesmateriaal begrepen. Het lesmateriaal wat we dienden te volgen in de klas was zeer grondig. Ik vond het geweldig met de diamanten te oefenen en hierdoor beter te worden in het inspecteren nog tijdens de studies. Ik verheugde me er elke keer op om naar de lessen te gaan, omdat Hadas het tempo hoog hield en mij het gevoel gaf deel uit te maken van een kleine familie. Iedereen in de klas kon het uitstekend met elkaar vinden en we hebben dus ook aardig wat gelachen! Ik mis de groep nu al en zal dit zeker als goede herinnering koesteren. Ik raad een ieder die over de diamanten industrie wil leren deze cursus van harte aan. Bravo, Hadas! Je bent een topper, ik zal je missen! De Texas Lady."

Nomi Stone

Kate Demehri

"Ja, ik zou zeker C.G.S. aan een ieder aanraden die meer wil leren over Diamant Gradering. Hadas is een geweldige, warme, meelevende, vriendelijke, zorgzame en geduldige maar vooral een LEUKE instructrice .... niet alleen een instructrice, ze is een goede vriendin, iets wat ik met trots zeg! De manier waarop ze les geeft, zorgt dat je niet het gevoel krijgt de weg kwijt te raken, ze geeft iedere student de benodigde aandacht. Ik heb zeer veel van haar geleerd, veel meer dan ik uit kan leggen, ze heeft echt SUPER veel ervaring. De 6 weken van de cursus vlogen echt voorbij. Waarom? Omdat ik zoveel plezier had en tegelijkertijd leerde. Neem maar van mij aan, je hebt niets te verliezen, neem les van haar en je zult voor jezelf zien wat voor een SCHAT ze is. Onze groep bestond uit 10 studenten en zijn vandaag de dag allemaal in het bezit van diploma en hebben daarbij meer ervaring opgedaan dan ooit tevoren. Ik raad iedereen die echt geinteresseerd in een Diamant Gradering studie om naar haar klas te komen."

Kate Demehri

Jordan Krancenblum

"Deze cursus is handgemaakt door een geweldig team en een uitstekende instructrice. Hadas is toegewijd om haar kennis over te dragen aan een ieder die haar klas binnenstapt. Wees er gerust op dat je alle benodigde informatie zult opdoen om je carrière te kunnen starten."

Jordan Krancenblum

Ainara Larranaga

"Dit is de beste cursus die ik ooit had kunnen volgen. Hadas is professioneel, openhartig, toegewijd, plezierig en simpelweg geweldig! De klas draait niet uitsluitend om het bijwonen en luisteren naar lezingen of het lezen van een boek. Het tegenovergestelde; het gaat om het genieten van de lezingen (omdat ze eenvoudigweg interessant zijn), het met plezier uitvoeren van de praktijk oefeningen en het waarderen van eke steen waar je naar kijkt. Het zorgt ervoor dat je geconcentreerd bezig bent en ik kan zelfs zeggen, het onspant je. Het zorgt ervoor dat je meer en meer wilt leren. Ik heb van elke klas en elk moment genoten en had niet meer kunnen vragen. En mocht je ooit geïnteresseerd zijn in stenen of een geheel nieuwe wereld willen ontdekken, dan raad ik je absoluut deze cursus aan. Het bereid je in alles voor om een goede gemmologist te worden."

Ainara Larranaga

Anna Kotlyar

"Het was een geweldige ervaring! De cursus was informatief, boeiend en gaf een leidraad tot een geweldige combinatie van zowel theoretisch- als practisch studiemateriaal. Hartelijk bedankt voor alles!"

Anna Kotlyar

Laurie Tartour Choukroun

"De beste cursus aller tijden! Ik heb er geen minuut spijt dat ik cursus met Hadas gevolgd heb. Ze is geweldig en ik heb zoveel geleerd en heb er zo van genoten. Ik raad deze cursus absoluut aan voor het geval je nog twijfel hebt of je zult beginnen of niet. Chapeau!"

Laurie Tartour Choukroun

Marsha Ignatovich

"Het was altijd mijn droom om gemmologie in Israël te studeren. Ik weet dat Israël no één is als het om diamanten gaat. En, mijn droom is uitgekomen. Ik heb gemmologie in het "Center of Gemological Studies C.G.S." met Hadas Dori Bar Moshe gestudeerd. Het is een individuele cursus in het Engels en ik moet zeggen, dat het enorm educatief was! Een zeer professionele cursus en kwalitatief goede gemmologische apparatuur. Ik had zeer veel praktijk uren tijdens welke ik zeer veel diamanten met de microscoop en onder de loep heb genomen. Ik heb uitgebreide kennis over het graderen van diamanten gekregen. Het educatie proces was zeer comfortabel en vriendelijk. Hadas is een zeer professionele instructrice, die altijd bereid is te assisteren en elke vraag te beantwoorden. Ik heb in haar niet alleen als een zeer professioneel specialiste leren kennen, maar beschouw haar nu als mijn vriendin! Ik heb met zeer veel plezier geleerd. Ik raad van harte C.G.S. aan om gemmologie te studeren."

Marsha Ignatovich

Katherine Gorman

"De C.G.S. cursus opgericht door Eli Dori in 1979 en onderricht door zijn nichtje Hadas-Bar Moshe is één van de beste cursussen waar ik tegenaan gelopen ben. De klassen variëren in grootte maar een constante factor is de professionele, zorgzame en leuke atmosfeer waarin men zich bevindt. Vanaf het eerste moment dat je de klas binnenstapt, tot de dag dat je trots de cursus met een Diamond Grader Certificate in je hand afrondt, is een absoluut genot. Elk aspect van de cursus wordt zeer duidelijk en grondig toegelicht en elke tijdens elke les wordt er tijd besteed aan een lezing en practische toepassing zodat je in een paar relatief korte lessen vertrouwen krijgt om diamanten te graderen en en een certificaat accuraat kunt invullen. Als je serieus een positie in deze industrie overweegt of eenvoudigweg je kennis wilt opfrissen, dan is er geen betere plek om dit te doen dan met de C.G.S. familie. Ik zal voor altijd als ambassadeur voor hun optreden."

Katherine Gorman

Maxwell Oguntuyi

"Ik gebruik dit medium om Hadas en Eli Dori op grote schaal te bedanken. Het was geweldig om Gemmologie te studeren en de kunst van het diamant graderen te leren in jullie hoog gewaardeerde citadel (C.G.S.). Het is een zeer goed bestede periode, jullie zijn absoluut het beste in het doceren van gemmologie en in het bijzonder in het graderen van diamanten. Ik wil ook graag mijn klasgenoten Katherine Gorman en Amit Lipszyc bedanken - jullie zijn geweldig! Er is absoluut geen afstand tussen de instructeur & student, we hadden meer een synergy als een soort micro-gemeenschap om te leren, discussiëren, bespreken en gehoord te worden en onze ervaringen uit te wisselen, waardoor we uitblonken in onze training als diamanten gradeerders. Lezingen worden simultaan in het Engels en Hebreeuws gegeven, een uniek verkooppunt voor C.G.S. Ik raad C.G.S. van harte aan en gradeer ze als uitstekend omdat ze de optimale 4C's van een diamant vertegenwoordigen."

Maxwell Oguntuyi

Relieta Hornada

"Absolutely I highly recommend C.G.S. to anyone who wants to learn about Diamond Grading. Hadas is the best ever teacher. She's one of a kind, beautiful from inside and outside and what makes us more motivated of this course because she's a good motivator + FUN teacher...The way she teaches us incredible. I'm telling you guys, you finished the course with so much knowledge. I have learnt a lot from her, from scratched to what I have now. It was unforgettable 6 weeks class and trust me it's all paid off, it's a good investment that I did. We were 8 students in her class and we all achieved our diplomas. Thanks so much Hadas, you are a STAR. Again, if you are interested in studying Diamond Grading you are in the right place."

Relieta Hornada

Tiziano Appolloni

"Ho frequentato il corso di Hadas in Ramat Gan e mi sono trovato benissimo! Hadas è una bravissima insegnante nonché persona! Il corso viene svolto in parte in ebraico e in parte in lingua Inglese ed è molto facile da comprendere! Do un voto di 10/10! Tutto è andato benissimo, sia al livello tecnico che al livello umano! Consiglio vivamente chi volesse frequentare il corso di Hadas dall’Italia in quanto mi sono trovato veramente bene! Leggevo solo recensioni positive e ho toccato con mano quanto letto! Grazie di tutto Hadas!"

Tiziano Appolloni

"Bonjour, je m'appelle Alisa. Je viens de terminer la formation de juin avec Hadas. Cela a été une formidable expérience, autant techniquement, que humainement. Hadass est une extraordinaire professeur passionnée par son métier. Elle m'a tout enseigné en anglais alors, qu'elle enseignait simultanément aux autres élèves en hébreu. J'ai adoré venir chaque matin apprendre la partie théorique et pratique de l'étude du diamant dans une atmosphère très agréable. Je vous recommande vivement ce cours."

Alisa Botebol

Einav Elkayam

"I also started my career in the diamond center as your student. I can say that you are the best teacher in the world. The saying: A good teacher is a teacher for life – is exactly about you. Beyond a vast professional knowledge and teaching skills that no other teacher I know has, the lessons with you are always pure fun, and every student finds his way to your heart. I highly recommend that you take this course."

Einav Elkayam

Gadi Panka

"Beyond the smile and the great personality, Hadas is a professional gemologist. She allows you to understand the material in the best way. Personally,I don’t know many teachers that could teach me, as Hadas did. This is an elaborate course that is guided with a smile and taught in a wonderful atmosphere. I enjoyed every minute of it"

Gadi Panka

Tal Fruchter

"The best teacher I know! No one teaches like you! Endless patience, high level of professionalism, I highly recommend!"

Tal Fruchter

Maayan Yair

"A very interesting course, which is taught in a clear and understandable way. With Hadas you will always understand the material. She has a very warm and intimate attitude, which suits every student in a perfect way. No doubt, if you want to succeed in your first steps in diamonds, or you want to enrich your knowledge, this is the perfect course for you!"

Maayan Yair

Hila Bar Lev Burstein

"Hadas is an amazing teacher. Whoever knows me, will say that I cannot sit down and study. With you, I successfully graduated the course with a lot of joy and fun. It's all thanks to you and your laugh, and your endless patience, which makes the course so wonderful!"

Hila Bar Lev Burstein

Anat Nagar Bachar

"Hadas is the best! She teaches the course in a fun, enjoyable and interesting way, with lots of humor and an ocean of patience. It was my privilege to study with her, and get to know such an extraordinary personality. I highly recommend the course!"

Anat Nagar Bachar

Ariel Krieser

"Hadas is an amazing person and a pure soul, as well as an excellent and a fascinating teacher. I enjoyed every minute with her! I recommend that everyone should take her course!!!"

Ariel Krieser

Avihay Ziv Cohen

"Hadas helped me to enter the family business. During the course I received theoretical as well as practical knowledge, that gave me the tools and the confidence that everyone that deals with diamonds needs in this business. I highly recommend her course."

Avihay Ziv Cohen

Etty Musayuf

"Thank you so much, Hadas, you are an amazing woman!!! It was so much fun to study with you, no doubt you are very professional and skilled in your area. Hadas is a very intelligent and interesting teacher. I enjoyed every minute with her."

Etty Musayuf

Alexandre Yehuda Sebagh

"Je suis très reconnaissant du savoir que j'ai reçu au centre CGS, Hadass est sans doute la meilleure enseignante que j'ai eu la chance de croiser, en plus l'ambiance est très sympathique... Je recommande évidemment ! Merci encore."

Alexandre Yehuda Sebagh

Yuval Tene

"Hadas is the best!!! No. 1 in diamonds!!! Professional, funny and interesting. I warmly recommend!!!"

Yuval Tene

Sophie Palombo

"It was a pleasure studying with Hadas, I will never forget you"

Sophie Palombo

Haim Yisraelov

"Number 1 teacher. An amazing teacher, with a great personality. Beyond Gemology I learned so much from you. It was fun studying with you, you teach with so much knowledge and patience. I recommend everyone to study only with you."

Haim Yisraelov

"עשיתי את הקורס אצל הדס, ממליצה לכולם!!!"

נטלי זורנו

May Siri

"The best teacher ever"

May Siri

"I studied with Hadas 20 years ago, for me she is the number 1 teacher!!!!"

Yoni Salton

Nurit Pinto Choshen

"Hadas is the most professional, interesting, and full of life teacher that I have ever met. She invests everything in her students and is fully committed to them."

Nurit Pinto Choshen

"I had the privilege to meet an amazing women and a highly professional teacher!!! Thank you so much for everything."

Amir Shkury

Orelie Assouline

"Thank you for your support and all you have done to make this study magical ! Every lesson was full of fun and you were always motivating me to never give up, as much as I always did in the past ! What a power you have got to make this happend ! You are so special and I loved every moment spent in your class ! Never ever met such a person ! Love ! you for your kind compliment I return them all to you."

Orelie Assouline

steven sunderland

"Such a great gemology course. We had fun lessons. Hadas, you are an amazing teacher and a wonderful person."

Steven Sunderland

Rafael Frenkel

"Without a doubt it is one of the best courses available in the market for someone who is interested to learn more and become a diamond grader. So much personal attention is given to each student! You really feel that you are not just a number but you are treated as an individual. Everything is done to help you achieve your goal! I recommend it a thousand times!"

Rafael Frenkel

James Pasicov

"I would definitely recommend this course to anyone working with diamonds, whether they are total novices like me, or people who already work in the industry and want to polish their skills and knowledge. The course is well structured and comprehensive. And, although the course is fast-paced, it is fun and easy to understand. The teachers are very supportive and they adapt to individual student's needs. All the students in my class had a great time!"

James Pasicov