fbpx

Over Ons

Het “International Center of Gemological Studies” (I.C.G.S) is een branche van de in 1979 door Eli Dori opgerichte C.G.S. (G.G.). Wij zijn het meest prestigieuze, invloedrijke en gerespecteerde gemologische centrum in het “Israel Diamond Exchange Center” en hebben wereldwijd reeds duizenden in de diamant industrie werkzaam zijnde studenten onderwezen.

Wij bieden diepgaande en intensieve gemologische cursussen in een intieme, prettige & geduldige omgeving, welke aangepast en geschikt zijn voor elke student. Onze cursussen zijn gebaseerd op het studie programma van de “GIA – The Gemological Institute of America”.

Onze unieke methode integreert zowel theoretische als ook praktische aspecten van het graderen en evalueren van gepolijste diamanten. Verrijk je kennis & leer van ‘s-werelds experts in gemmologie, daarbij de nadruk leggend op een praktische & praktijkgerichte benadering.

Het Team

Eli Dori

Eli Dori

B.A. in Economie & Accountancy, Tel Aviv Universiteit, uitmuntend Graduated Gemologist (G.G.) of GIA in California (diamanten en gekleurde stenen) en auteur van het boek: "Gemology - The Diamond: "Grading & Evaluation".

Hadas Dori Bar Moshe

Hadas Dori Bar Moshe

MBA Tel Aviv Universiteit, afgestudeerd Gemmologiste van het "Israeli Diamond Exchange Center" sinds 1992 en met meer dan 28 jaar ervaring in het graderen van diamanten en in het lesgeven in gemmologische cursussen.

Benny Poplicher

Benny Poplicher

Afgestudeerd Gemmologist van het "Israeli Diamand Exchange Center sinds 1995 en lid van het Israeli Diamond Exchange Center.
Wereldwijd groothandelaar in diamanten, gespecialiseerd in de Amerikaanse markt.

Neem Contact Op

De cursus begint op 15 November 2021. Neem nu contact met ons op en ontvang 15% korting!